Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Ειδήσεις
Raybaca IOT Technology Co.,Ltd
Αρχική Σελίδα

Raybaca IOT Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Raybaca IOT Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Raybaca IOT Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Έχω αγοράσει την et-01-UHF ετικέττα αυτιών για το γαλακτοκομικό αγρόκτημά μας cattles, είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσει, να μην απασχοληθεί στο φτωχό καιρό σε κανένα πρόβλημα, ευχαριστίες!

—— Πάτρικ John

Έχω ελέγξει ότι μου στείλατε το Andriod κινητό τελικό PDA45, πολύ συμπαθητικά προϊόντα και πολύτιμος για τα ζώα μας, πολύ ικανοποιημένα με αυτήν την συνεργασία!

—— Nikola Plavsic

Γεια αγαπητός, η ποιότητα Applicator ετικεττών είναι πολύ καλή, καλή τομή και η εμφάνιση, εσείς χρησιμοποιεί τον πιό applier με ένα καλό υλικό, το συμπαθώ.

—— ANTONIO ORTIZ VILLANO

Λαμβάνω όλα τα αγαθά και το μικροτσίπ σας Syringer είναι πολύ καλό και η καλή συσκευασία, ευχαριστεί δεδομένου ότι είπατε ποιοτικό όπως!

—— Wagner Tina

Πολύ συμπαθητικός serive, και τα αγαθά είναι πολύτιμοι, δεν έχει ποτέ τους κακούς πελάτες υποχωρητικούς από την αγορά μου! Είμαι από το Καζακστάν

—— Przemyslaw Kaszewski

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εργοστάσιο:

  Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό και τον εργαζόμενο επαγγελματιών.

   

  Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Μετα-επεξεργασία του εργαστηρίου

   

  Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Εργαστήριο εκτύπωσης

   

   

   

  Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να κάνουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με την απαίτηση πελατών, μπορούμε να απασχοληθούμε στις διαταγές OEM/ODM, παρακαλώ να μας στείλουμε όλες τις λεπτομέρειες σε.

   

  COem: Αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού

  Ο cOem αναφέρεται σε μια επιχείρηση ή μια εταιρία που είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την οικοδόμηση ενός προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της, και έπειτα την πώληση του προϊόντος σε μια άλλη επιχείρηση ή εταιρία, η οποία είναι αρμόδια για τη διανομή της. Η μια επιχείρηση παράγει τα προϊόντα εξ ονόματος μιας άλλης επιχείρησης, και μετά τις αγορές επιχείρησης αγοράς το προϊόν με το εμπορικό σήμα της.

   

  ODM: Αρχικός κατασκευαστής σχεδίου

  Η επιχείρηση ή η εταιρία ODM, αφ' ετέρου, είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την οικοδόμηση ενός προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές μιας άλλης επιχείρησης.

   

  1. Ο ODM αντιπροσωπεύει την αρχική κατασκευή σχεδίου, στην κατασκευή και ο cOem αναφέρεται αρχικού εξοπλισμού.

  2. Μια επιχείρηση cOem είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την οικοδόμηση ενός προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, και έπειτα την πώληση του προϊόντος σε μια άλλη επιχείρηση ή εταιρία, οι οποίες είναι αρμόδιες για τη διανομή της. Μια επιχείρηση ή μια εταιρία ODM είναι αρμόδια για το σχεδιασμό και την οικοδόμηση ενός προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές μιας άλλης επιχείρησης.

   

  Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Το Raybaca Facotory έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα RFID στις ετικέττες provideRFID, τα μικροτσίπ, τους φορητούς αναγνώστες και το κ.λπ. με την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

  Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το Raybaca παίρνει 63 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

  Raybaca IOT Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Raybaca IOT Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Christine

Τηλ.:: 008618156055733

Φαξ: 86-551-6899-3871

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)